Вахтанг Кіпіані навчатиме тернопільських пластунів писати блоги

Поділитися

 

Вахтанг Кіпіані навчатиме тернопільських пластунів писати блоги

 

Відомий український журналіст та блогер Вахтанг Кіпіані навчатиме тернопільських пластунів як правильно писати блоги. Заняття відбудеться в суботу, 14 листопада о 10.00 год в приміщенні Пласту. Тема заняття є напрочуд актуальною для майбутнього покоління громадських діячів та журналістів, а саме : “Блогінг та громадянська журналістика в Україні.”

Заняття має на меті розкрити такі основні питання як:

  • Що таке блогінг?
  • Мета і практика блогінгу, сенс його існування;
  • Громадянська журналістика і блогінг, цільові аудиторії блогерів.

Також під час заняття йтиметься про  різновиди блогінгу і громадянської журналістики, опис процесу блогінгу та самих блогерів. Крім того пластуни дізнаються про те,  як стати громадянським журналістом-блогером та якою може бути тематика і сюжети блогінгу на Тернопіллі та які технічні умови для цього потрібні.

На занятті будуть присутні пластуни із різних осередків Пласту в області , а також початкуючі громадські журналісти-блогери.  Також на захід запрошуються представники ЗМІ та гості, які попередньо зголосяться до керівництва Тернопільського Пласту.

Очікуваним результатом є здобуття нових знань в даній сфері для подальшого створення власної мережі блогів по тернопільській області.

Заняття  відбувається в рамках проекту  за підтримки Посольства США в Києві по ґрантовій програмі “Мережа блогерів”. Ґрант адмініструється Відділом преси, освіти та культури Посольства США в м. Києві.

Презентація книги Галини Вдовиченко «Купальниця»

Тернопільський Пласт виграв грант у Посольства США на 18 тисяч доларів