За протиправні дії звільнено чотирьох податківців

Поділитися

З метою протидії корупції в податкових органах та вжиття дієвих заходів, направлених на профілактику і попередження корупційних діянь, а також злочинів у сфері службової діяльності, в т.ч. хабарництву в органах державної податкової служби, відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Тернопільській області Управління внутрішньої безпеки ДПС України з початку поточного року проведено 49 службових перевірки. За результатами таких перевірок направлено 11 подань керівникам для вжиття заходів реагування, а чотирьох осіб, на яких складено адміністративні протоколи, звільнено із займаних посад.

Органами прокуратури за матеріалами підрозділу порушено 8 кримінальних справ стосовно працівників державної податкової служби, до кримінальної відповідальності притягнуто 2 осіб.

Нагадуємо, що про факти вимагання та отримання хабара, інші протиправні дії з боку посадових осіб податкової служби, в тому числі податкової міліції мешканці Тернополя та Тернопільського району можуть повідомляти відділ внутрішньої безпеки при ДПС у Тернопільській області за телефоном “довіри” 0-800-501-007″, чи особисто, звернувшись за адресою: м. Тернопіль вул. Білецька, 1, кабінети 705, 707.

Олександр Малець, начальник відділу внутрішньої безпеки

при ДПС у Тернопільській області УВБ ДПС України,

полковник податкової міліції

 

Яка різниці між виборцями Тернополя, Києва і Донецька?

Замість того, щоб підтримати Тимошенко, опозиція йде проти лідера та ще й закликає припинити голодування