Злодійка-гастролерка винесла з чужого помешкання золота майже на двадцять тисяч гривень

Поділитися

За скоєння крадіжки співробітники Ланівецького райвідділу внутрішніх справ затримали мешканку Вінницької області. Лиходійка поцупила з приватного помешкання понад десять найменувань золотих виробів. Потерпілі оцінили збитки у двадцять тисяч гривень.
53-річна вінничанка приїхала на Тернопільщину, щоб «підзаробити». На промисел з собою взяла двох подруг. У Хмельницькій області найняли таксі. Попрямували на Ланівеччину. Їздили селами під приводом купівлі пір’я, антикваріату. Так і опинилися в Огризківцях. Зайшовши на подвір’я одного із господарств, почали гукати власників. Ніхто не відкликався. Тоді 53-річна вінничанка попрямувала до помешкання. Вхідні двері виявилися незамкненими. Проникнувши досередини, в одній із кімнат помітила хлопчину років десяти, який сидів за комп’ютером. Школяр так захопився комп’ютерною грою, що не помітив непрохану гостю. А та тим часом зайшла до спальні, де знайшла золоті вироби. З краденим непомітно зникла.
Як розповів начальник Ланівецького райвідділу міліції Василь Ребрина, проти зловмисниці порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Наразі крадійка перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Триває розслідування. Правоохоронці не сумніваються, що підозрювана може бути причетна й до інших протиправних діянь.

Як тернопільська “Нива” перемогла в гостях “Єдність” з Плисок (відео)

П’яні розваги за кермом вартували двох життів