П’яні розваги за кермом вартували двох життів

Поділитися

Страшна аварія, що сталася  у неділю, 4 листопада, о першій годині ночі поблизу Зборова забрала життя двох людей. Винуватцем трагічних подій виявився 24-річний молодик, котрий, знехтувавши усіма правилами безпеки, сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння.
Як розповів начальник відділу розслідування ДТП слідчого управління обласної міліції Віктор Карчевський, трагедія сталася на автодорозі Львів-Тернопіль. До Хмельницького тієї ночі поспішав мікроавтобус марки «Мерседес» з водієм та вісьмома пасажирами. Раптом власник буса помітив як на зустрічну смугу вилетіла автівка «Сітроен». Уникнути удару лоб у лоб вдалося, та це не врятувало від непоправного. Дотичне зіткнення зліва було настільки сильним, що мікроавтобус буквально розпороло. Двоє пасажирів, що сиділи ззаду за водієм «Мерседеса», загинули миттєво. Дивно, але після такого удару, винуватець аварії навіть не зупинився, а продовжив рух.
Як встановили слідчі, за кермом легковика перебував 24-річний житель Зборова. Керувати автівкою молодий чоловік сів у стані алкогольного сп’яніння, бо мав намір тієї ночі ще навідатися до дівчини. Безвідповідальність молодика вартувала життя двом жителям Львова. А ще з травмами до медичного закладу потрапив водій мікроавтобуса. Сам же винуватець також отримав чисельні поранення. Зараз він перебуває під вартою у лікарні. Проти нього порушена кримінальна справа за частиною третьою статті 286 Кримінального кодексу України.

Злодійка-гастролерка винесла з чужого помешкання золота майже на двадцять тисяч гривень

Зниклого і підлітка розшукали на Івано-франківщині