Чому Чижмарь не стане губернатором Тернопільщини вдруге?

Поділитися

Екс-губернатор Тернопільщи Юрій Чижмарь, який в пух і прах програв виборчу кампанію переможцю змагань Івану Стойку на півдні Тернопілля, мав бажання посісти вдруге крісло голови Тернопільської ОДА. Таку гру проводив Віктор Балога, який хоче створити свою фракцію у Верховній Раді і отримати на відкуп Тернопільську область. Проте, в Адміністрації Президента нібито знайшли “вагомий аргумент”, щоб відмовити. Мовляв, сайт руху “Чесно” вважає Юрія Чижмаря корупціонером.

За інформацією видання “Дзеркало тижня” 22 жовтня 2008 року депутати Тернопільської обласної ради висловили недовіру голові Тернопільської облдержадміністрації Юрію Чижмарю. Юрія Васильовича Чижмаря звинувачували у серйозних порушеннях при використанні коштів, виділених для ліквідації стихійних наслідків.

У листопаді 2009 року депутати Тернопільської обласної ради знову висловили недовіру Чижмарю Юрію Васильовичу, звинувативши його у ігноруванні законодавства та невиконанні рішень обласної ради.

Чижмарь Юрій Васильович, ймовірно причетний до використання адміністративного тиску, а саме відомий факт, коли його газета безкоштовно розносилася поштарками Укрпошти.

Наталка Королевська у Тернополі після виборів зізналась, що не може жити без… мрії

У Теребовлі в освіті – повний завал