Дружина губернатора Тернопільщини сфальшувала документи для отримання більшої зарплати? (аудіо)

Поділитися

Чому Надія Хоптян отримує зарплату в двічі більшу, ніж всі інші голови райрад Тернопілля?
14 грудня 2012 року відбулася  17 сесія Гусятинської районної ради 6 скликання. Більшість Тернопільських інформаційних інтернет-ресурсів пишуть про надзвичайну подію, можливе позбавлення владного крісла Надії Хоптян, дружини голови Тернопільської ОДА. Дивно, але чомусь жоден з журналістів який був на сесії не згадав, що у роботі сесії Гусятинської районної ради взяв депутат Верховної ради України по 166-му виборчому округу Михайло Апостол. Саме нардеп чи не найгостріше розкритикував нелюбу на Гусятинщині голову райради, яку посадили у крісло лишень з десятої спроби!

Михайла Апостола найперше схвилювала величезна заборгованість по зарплаті перед бюджетниками району. Про що він зазначив своєму виступі перед депутатами Гусятинської районної ради, головами сільських рад, представниками громадських та політичних організацій краю.

Критикуючи бездіяльність регіоналки Надії Хоптян, нардеп обурився тим, що вона, для прикриття дірки в бюджеті, масово заставляє працівників бюджетної сфери йти у відпустку за власний рахунок, але при цьому нараховує собі зарплату в двічі більшу, ніж мають інші голови районних рад.

Розглянувши бюджет та ряд інших важливих питань, депутати заслухали звіт головного редактора густинської районної газети. «Проспівавши» паперовий звіт, редакторка районки «буксувала»  на гострих питаннях депутатів, адже за рік її керування «районка» перетворилась на бюлетень Партії регіонів. Логічно, що депутати не підтримали звіт головного редактора і надалі на неї чекає або звільнення, або,  райрада припинить фінансування газети.

Сесію закрили, але питання залишились: чи дозволить депутатський корпус головувати в раді  «розтратниці» Надії Хоптян?

Чи чекає головного редактора Марію Гайдук  звільнення, а газету припинення фінансування?

Про те, що дружина губернатора Тернопільщини, можливо, сфальшувала документи для отримання більшої зарплати розповів «Про все» керівник фракції «Батьківщина» в Гусятинській районній раді Любомир Лівель.

Аудіо (частина 1)

Аудіо (частина 2)

Новий кримінально-процесуальний кодекс: що, де, коли

“Волинські заробітчани” Стемковського ледь не засипали снігом кращого дизайнера Тернополя