Хто захистить тернопільських комунальників і розкаже, що у файному місті сніг падає не за… графіком?

Поділитися

Про те, що у Тернополі комунальники нормально працювали і виконували свої обов’язки ще за часів мера Анатолія Кучеренка не для кого не є секретом. За мерства Сергія Надала комуналка – одна з найгірших ланок.

Найвеселіше двірникам, укладачам асфальту та інших представникам цієї сфери працювалось з Володимиром Болєщуком. Той завжди їздив з телеоператором і постійно показував по Джоджик-тіві свої “подвиги”. Те, що працювати щодня – це нормально для комунальників і так повинно бути, політик-Болєщук не розумів. Вреші, пан Володимир залишив безвідповідально ЖКГ у найважчий – зимовий період. Хто ж тепер розказуватиме, як вони працють? Треба меру Сергію Надалу такого ж захисника, як днями отримала комуналка Києва в особі сина Президента. Можливо міському голові допоможе син губернатора Валентина Хоптяна, якого так і не вдалося працевлаштувати в Держкомпідприємництві?

***

Сын президента, нардеп Виктор Янукович вчера не простаивал в автомобильных заторах, т.к., по его словам, он работал в офисе с самого утра и до поздней ночи.
Об этом Виктор Янукович заявил сегодня в эксклюзивном комментарии для корреспондента “Цензор.НЕТ” в кулуарах Верховной Рады.

“Павліки Морози” тернопільських податківців справно “працюють”

Житель Чортківського району Тернопільської області, шукаючи виходу з матеріальної скрути, виставив на продаж власну нирку. Міліціонери “допомогли” вийти зі скрути