Гусятин: рятувальники запобігли нещасному випадку

Поділитися

8 грудня об 11:00 за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в селищі Гусятин на вулиці Тернопільській, в одній із квартир житлового будинку за зачиненими дверима знаходиться трьохрічна дитина.

До місця виклику негайно прибули бійці чергового караулу 10-ї державної пожежно-рятувальної частини Територіального управління. За допомогою спеціального обладнання рятувальники потрапили до квартири, після чого відчинили двері із внутрішнього боку та передали дитину батькам.

 

Завдяки оперативним діям працівників МНС вдалось запобігти нещасному випадку.

 


 

МНС застерігає – батьки не залишайте дітей без нагляду!

 

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками, електричними приладами. Не залишайте дітей без нагляду, ховайте від них сірники, не дозволяйте користуватись піротехнічними виробами!

Знайдіть декілька хвилин на цікаву, відверту розмову з дітьми про необхідність уважного ставлення до правил особистої безпеки, навчіть їх правильним діям на випадок побутових надзвичайних подій. Пам’ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А для того, щоб неочікувана мить не стала початком великої біди, необхідно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Пам’ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нашого вміння навчити їх правил безпеки. У разі біди — телефонуйте за номером «101».

У Школі студентського самоврядування навчали як захищати права студентів

Тернопільська область: за минулі вихідні черговими підрозділами МНС ліквідовано шість пожеж