Як тернопільський “даїшник” на блондинці “обламався”

Поділитися

Ця правдива історія трапилася вночі, 14 грудня, у Тернополі. Якраз другий день як тривала хуртовина. Інспектор ДАІ зупинив іномарку біля центральної аптеки. Якраз з першого дня Jazz Bez повертались тернополяни.

Підійшов даїшник до водія і побачив, що це дама. І дамочка ця п’яна. Добряче.

– Усе зрозуміло. – сказав інспектор, – Пред’явіть права!

– А що це тобі, дорогенький, зрозуміло? І які це ще права? – безпардонно відізвалася дама.

Така безпардонність заділа інспектора за живе, та виду він не подав. Пояснив тільки, що треба показати права – такий пластиковий прямокутник, котрий підтверджує, що людина має право на водіння машини. У відповідь здивоване:

– Та немає у мене прав. І не було ніколи! Я і в автошколі ніколи не вчилася. І, навіть, не збираюся! Зрозумів?!

– Вийдіть з машини! – твердо наказав інспектор.

– Ще чого! – відсікла дама.

– Сам відійди від машини! Ти, взагалі, чого причіпився??!! Інспектор посмикав за двері – замкнуті. Вимагав. Попереджав. Погрожував.

– Та відвали ти, мент! Оце так причіпився, ти подивися! З машини вийди, права якісь покажи… Може, тобі ще й стриптиз показати??? – вже зі злістю відгризається дама.

А поряд з нею сиділа ще одна дама. Твереза. Але участі в розмові не приймала, тільки сміялася. А сміялася так, що аж в долоні плескала зі сміху, як би в цирку була і на клоунів дивилася. Ось тут терпіння інспектора і луснуло. Схопив телефон і подзвонив старшому. Пояснив ситуацію і попросив допомогу – так і так, мовляв, дівчат треба в камеру а машину на штрафмайданчик. Незабаром під’їхав начальникДАІ Тернополя з підмогою. Оцінив ситуацію. На півслові обірвав донесення інспектора, жестом відкликаючи його на бік. Там все в двох словах і пояснив:

– Машина ПРАВОКЕРМОВА!!!

У Тернопільській міській раді знайшли вихід як боротися із снігом

Військовослужбоці Збройних Сил України Чортківського гарнізону спасли життя шестимісячної дитини