Jazz… Jazz… Jazz…

Поділитися

Вчора у Тернопільській міській раді відбулась прес-конференція присвячена «Jazz Bez»-2012. Серед любителів джазу “затесався” й керманич мерії, який теж вповідав як любить музику. Полюбити джаз у Тернополі можна буде за 40-60 гривень за квиток.

Приємним сюрпризом для журналістів був учасник концертної програми фестивалю – гітарист канадсько-штатівського гурту «Vinita Formation» Алекс Максимів. Він потішив журналюг грою на гітарі.

***

Довідка
Міжнародний фестиваль JazzBez знову завітає в Тернопіль. Вже дванадцять років поспіль, незважаючи на жодні територіальні розмежування та умовності, «Jazz Bez» приносить радість меломанам, об’єднує організаторів з різних міст, провокує публіку до роздумів, а музикантів – до пошуку нових відтінків джазу та експериментів. Послухати колективи з різних кінців світу всі охочі зможуть в місцевому Драмтеатрі три дні – 14, 15 та 16 грудня.
Цьогоріч до нас завітають джазмени з США, Канади, Португалії, Швейцарії, Польщі, Литви та України.
Новинкою цьогорічної тернопільської програми Jazz Bez стане віджейський супровід всіх виступів, що дасть можливість присутнім отримувати не тільки аудіальну, але й візуальну насолоду (відео-підтримка Анна Нароніна).

Програма фестивалю

Обласний академічний драматичний театр  ім.Т.Шевченка (бульвар Т. Шевченка, 22)
Початок концертів о 19:00

Коза Бар, джем-сейшени за участі музикантів – 22.30.

14 грудня, п’ятниця

«Plaistow» (CH)
«Daktari» (PL)

15 грудня, субота

«Sonic Forecast» (UA, PT)
«Ultramarine» (DE, UA, LT)

16 грудня, неділя

«High Definition» (PL)
«Vinita Formation» (USA, CA)

У Тернополі показали як вбили польського президента в Росії (відео)

Сергій Надал без цензури (відео)