«Європейське місто Тернопіль» планує працювати виключно, як місцева партія

Поділитися

 Як стало відомо, в політичне життя міста Тернопіль ближчим часом увійде нова місцева політична сила. «Європейське місто Тернопіль» саме така повна назва організації, котру формують тернополяни.

«Тернополянам набридло диктування політичних умов зі Львова, Києва чи Донецька! Громада міста вкотре довіряється нібито новим людям, але не отримує винагороди взамін висловленої підтримки на виборах.

Корупція, політичні інтриги, ховаючись під брендом патріотичних сил обкрадають тернополян, вставляють палки в колеса бізнесу, деребанять землі та власність жителів Тернополя», сказав один із засновників партії Олександр Зінчук.

«Щодня Тернопіль втрачає дедалі більше можливостей почати реальні реформи, щоб змінити життя тернополян на краще.

Місто Тернопіль могло б стати символом цілої країни – нове, сучасне, стильне, хоч невелике, але охайне і чітко продумане з точки зору логістики. Тернопіль – найбільш українське місто країни!

 

Погляньте на Тернопіль зараз, тут на кожному кроці погляд зачаровують древні церкви, вулички, неймовірної краси тернопільський став, такий є лише в Женеві. Чудова підсвітка мала б робити їх уночі навіть гарнішими, як у день.

 

Центральна частина Тернополя –з нагоди новорічних та різдвяних свят мала б бути освітлена гірляндами не гірше, як Відень чи Париж. Проте ілюмінація – може бути лише найбільш показною частиною змін, які мали б відбутися тут за два роки», сказав пан Олександр.

 

За словами організаторів, тернопільська молодь та представники бізнес середовища готові докладати максимум зусиль для розвитку міста, зокрема приваблення іноземних інвестицій, так як на сьогоднішній день далі декларативних підписань та акцій ці проекти в міській владі не йдуть. Промоція міста дещо краще працює, ніж на початку 2000-чних, але їй далеко до досконалої європейської системи.

 

Тернопільська партія «Європейське місто» планує працювати як виключно місцева партія, у форматі: «Тернополяни-тернополянам!».

 

Основна мета це допомога людям: соціальні проекти, юридична допомога, лобіювання важливих для міста інвестиційних та інфраструктурних проектів.

 

«Європейське місто не боротиметься за владу, Європейське місто буде працювати на благо мешканців Тернополя. В команду запрошуємо незаангажованих людей, які в першу чергу володіють професійними знаннями в різних областях, особливу увагу звертаємо на іноземних досвід навчання та роботи», – кажуть організатори.

 

З повагою,

Прес-служба «Європейське місто Тернопіль»

Тернопільська обласна рада: результати і наслідки

Прокуратура Тернополя з’ясовує причини нещасного випадку з дитиною, яка впала у каналізаційний колодязь