Тернопільська обласна рада: результати і наслідки

Поділитися

В ЧЕРГОВИЙ РАЗ ПРЕДСТАВНИКИ НАШОЇ ЗАХІДНО УКРАЇНСЬКОЇ БАНДЕРІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗІРВАЛИ  Сесію обласної ради .

 Причина прозаїчна : відсутність кворуму. В черговий раз , в вишиванках, під патріотичними гаслами,  не змогла зібратись патріотична більшість …, щоб  не дати  заробітню платню медикам та вчителям.

За великими гаслами „Смерть москалям та жидам”, криється звичайна безгосподарність нащадків Кайди  та його підлеглих.

Депутатський корпус обласної ради сформовано в 2009році. Тоді Свободі , Нашій Україні, Литвину , УНП  вдалось домовитись і сформувати більшість (а заодно надавати підсрачників Партії Регіонів на чолі з Петром Федиком :):):).

Після цього наступила ейфорія повноти влади, що уособлювалась в „деребані карєрів”, аптек і іншого (за детальнішою інформацією прошу звертатись до керуючого справами обласної ради  Ігоря Дуліби…).

Як завжди кар’єрів і іншого добра в області мало , а „розжирілих депутатів” ставало все більше і більше…

Щоб просовувати  рішення і за це брати мзду, було прийнято рішення не вводити в обласну раду нових депутатів, замість вибувших від ВО „Свобода”,  самими ж свободівцями.

Не вірете? Просто проаналізуймо факти: факельні ходи, акції в Севастополі, Києві, Харкові, включаємо телевізор і бачимо як патріоти в вишиванках під гімн б’ють міліцію, і клянуть діючу владу…. десь далеко від бандерівського краю на Слобожанщині та в Кримських степах.  А в той же час, не можуть віднайти голову Тернопільської обласної виборчої комісії, щоб той всього на всього оголосив в сесійній залі 15 імен нових депутатів (прим.автора : це триває вже три роки поспіль…) Робіть висновки…

А що  тепер: фракція у Верховній раді, 2 депутати мажоритарники  і  жодних рухів в Києві  по покращенні фінансування Тернопілля… Більше того, кворуму по прийнятті обласного бюджету не має. Як  стало відомо від людей наближених до керівництва Верховної ради, таким чином Свобода лобіює певні посади від діючої влади… Схема дуже проста : нема бюджету- нема грошей. Нема грошей – винен Азаров. Геть діючу владу…    За такими гаслами дуже добре прикривати свою бездіяльність і підкилимні інтриги.

Жителі Тернопілля! Просте питання: чим Вашому селу чи містечку допомогла діюча обласна рада за 3 роки???

Нічим.

Більше того, згідно закону, якщо не відбулась сесія обласної ради, не може відбутись сесія районної чи сільської ради (прим.автора: якщо відбудеться, керівництво будь-якої ради,  в не залежності від того чи це Партія Регіонів, чи навіть ПАРТІЯ самого Папи Римського) одразу сідають в Чортківське сізо,  в камеру до Щіпановського.

Тож ніхто на себе таку відповідальність не візьме. І допоки Тягни бик (з фільму Київська Русь),  і  Аль- Кайда (відомий західноукраїнський борець з Близького Сходу( народжений в Бердянську (Азовське море)) , виторговують посади і прихильність влади, ми всі разом чекаємо на  зарплати…

З Новим 2013роком Вас!

 

Записано з слів працівника бюджетної сфери обласного управління освіти,

 З повагою,           Літописець  Нестор

 

Найкрутіше відео із засніженого вечірнього Тернополя

«Європейське місто Тернопіль» планує працювати виключно, як місцева партія