Найпопулярніша письменниця Тернопільщини презентує нову книгу

Поділитися

Книгарня «Є» та видавництво «Брайт Стар Паблішинг» запрошують усіх тернополян на презентацію книги Надійки Гербіш «Теплі історії до шоколаду» , яка відбудеться 28 грудня.
Початок — о 18:00.

У видавництві «Брайт Стар Паблішинг» до різдвяних свят виходить нова, цього разу шоколадна книжка тернопільської письменниці й авторки бестселера «Теплі історії до кави», Надійки Гербіш.
«Теплі історії до шоколаду», як зазначають у видавництві – це не продовження попередньої книжки. У «чоколядових розповідях» більше фотографій, мандрівних нотаток, а ще – несподіваний подарунок давнім читачам і шанувальникам проекту «1001 щаслива намистина». Авторка каже, що там значно більше оптимізму, рок-н-ролу й веселощів, ніж у попередній. Ну і справжній різдвяний настрій. Назву «Теплі історії» вирішили залишити на позначення серії альтернативних – оптимістичних і надихаючих – книжок.
Про авторку:
Надійка Гербіш (Шевченко) – щаслива закохана жінка, пригодошукачка та мандрівниця. У вільний від мандрів і мрій час письменниця займається перекладами, викладає історію світової літератури, фотографує й пише книжки.
Разом зі своєю родиною мешкає в затишному будинку з вікнами на Збаразький замок. Авторка вірить, що її основне завдання – дарувати натхнення і радість.
Перша збірка Надійки «Теплі історії до кави» побачила світ у вересні 2012 року й одразу стала українським бестселером, захопивши читачів щирістю і теплом. Її відзначили нагородою «Європейська християнська книга року-2012» на Будапештському форумі видавців.
***
Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль, вул. Валова, 7-9

Вхід вільний.

Як вирішують насправді проблеми громадян чиновники Тернопільської міської ради (відео)

Тернополянам пропонують унікальну зустріч Нового року