Народний депутат від «УДАРу» Ігор Побер відзначений одразу у двох номінаціях

Поділитися

Цього тижня два авторитетних тернопільських видання визначали найбільш успішних та знакових особистостей Тернопілля.

У середу «Нова тернопільська газета» на своїх сторінках висвітлила «20 облич 2012 року». До вищезгаданого переліку включено відомих людей краю, які впродовж року були у полі зору громадськості, великою мірою впливали на життя нашого регіону, та про яких неодноразово писали місцеві видання. У той же час і газета «Номер один» в рамках номінації «Персона року» за значний внесок у розвиток Тернопільської області нагородила найвпливовіших краян.

Знаковим є те, що серед достойних, в обох номінаціях, відзначений народний депутат України, голова ТОО ПП «УДАР» Ігор Побер.

– Для «УДАРу» та й для мене особисто 2012-й рік минув у підготовці до виборів, і результат 14% голосів – вияв довіри до нашої політичної сили, – зазначив пан Ігор. – Звичайно, що вся робота ще попереду і «УДАР», і я особисто докладемо усіх зусиль, щоб виконати передвиборчі обіцянки, досягти якісних змін в житті України.

Прес-служба ТОО ПП “УДАР”

Меру Тернополя і його заступнику зняли премію і дали догану!

Фракція ВО «Свобода» в Тернопільській обласній раді вимагає негайного розгляду питання подальшого функціонування служби швидкої медичної допомоги в Тернопільській області