Меру Тернополя і його заступнику зняли премію і дали догану!

Поділитися

Виконавчий комітет Тернопільської міської ради прийняв рішення яким визнав, що комунальна галузь міста була не готова до зимового періоду, зокрема до прибирання снігу, який випав у першій декаді грудня і паралізував рух міста на два тижні. Через це, виконавчий комітет прийняв рішення зняти премію і занести в трудову книжку догани міському голові Тернополя Сергію Надалу, заступнику міського голови Владиславу Стемковському, який курує житлово-комунальну сферу.

Щоб підсолодити не радісний настрій меру керівник освіти Тернополя Ольга Похиляк розробила  заходи з ліквідації наслідків снігопаду. У хід пішли так би мовити школярі та вихованці дитсадків (дивіться на відео)

Ми вирішили допомогти комунальним службам впоратися з негодою. Тому, замість уроків праці та фізичного виховання, школярі будуть виходити на двір та ліпити сніговиків, – повідомив директор Тернопільської загальноосвітньої школи №16 Петро Ковч, – Таким чином, зайвий сніг буде зібрано до купи. До того ж, це створить відчуття Нового року для тернополян та гостей міста. Ми подумали, що було б непогано поєднати приємне з корисним, адже діти не тільки проведуть більше часу на свіжому повітрі, але й зроблять добре діло.

Дирекція школи ввела оцінювання з ліплення сніговиків. Так, для учнів 1-5 класів, норматив для отримання 12 балів становить 6 сніговиків за академічну годину праці. А для учнів середніх і старших класів – 15.

Ну, а родина тернопільського учня, який зліпить сніговика найбільше схожого на Сергія Надала отримає 50% знижку на оплату комунальних послуг до кінця наступного 2013 року.

Схід стережись! Свобода іде!!!

Народний депутат від «УДАРу» Ігор Побер відзначений одразу у двох номінаціях