Поки кохана рятує тварин, журналіст Андрій Янович відвойовує поїзди!!!

Поділитися

Шановні  колеги, прошу долучитися до участі та поширення інформації про непересічну акцію, що відбуватиметься на залізничному вокзалі Тернополя 19 грудня о 18.00.

В згаданий час в згаданому місці відбудеться мирний мітинг з вимогами повернути скасовані поїзди через. Організатори акції, – громадські неполітичні організації міста та області різноманітного спрямування, планують зробити мітин театралізованим та позитивним. «Фішкою» заходу стане передача актором, що виконуватиме роль святого Миколая, символічної різки керівництву Укрзалізниці.

― Ми розуміємо, що місцеві залізничники не винні у відміні поїздів, і, напевне, також були б раді, якби їх повернули. Тому звинувачувати їх і скандувати образливі гасла ніхто не планує. Акція буде наповнена виключно позитивом. Мітингувальники заспівають кілька пісень, роздадуть пасажирам інформаційні матеріали. Місцевим залізничникам передамо „різочку від Миколая” для керівництва, ― розповідає співорганізатор акції Андрій Мельничук.

Акція біля залізничного вокзалу Тернополя матиме також „туристичне” забарвлення, оскільки організатори вимагатимуть, перш за все, повернення поїзду Шепетівка-Івано-Франківськ, яким було дуже зручно добиратися на відпочинок в Карпати. В знак памʼяті про цей потяг, учасники акції прийдуть до вокзалу з туристичним спорядженням, яке вони возили з собою в цьому транспорті.

Організатори акції запрошують всіх, хто вважає відміну потягів через Тернопіль проблемою, приєднатися до мітингу.

Телефон координатора акції – 067 33976 38 – Андрій Мельничук

Додаткову інформацію про подію можна отримати на сторінці в соцмережі Фейсбук http://www.facebook.com/groups/388014787951195/

В Анжели Кардинал поговорять про невидимку

Наші нардепи соромляться показувати як лупцють писки?