Приходить Новий 2013 рік від Різдва Христового…

Поділитися

Брудні лапи режиму внутрішньої окупації душать існуючу Незалежність держави Україна та позбавляють нас, українців, надії на здобуття омріяної Національної державності. Чергові верховнорадівські вибори програні партійними політиканами, а отже, Янукович і його зграя комуно-регіональних шакалів отримали додатковий час мордувати українців, вбиваючи душі та грабуючи майно.

«Харківські угоди», «Податковий кодекс», «Мовний закон», «Пенсійна реформа», «Соціальні ініціативи», «азаровщина», «табачинізація освіти», «богатирьовське» знищення медичної галузі, наступ «русского міра», засилля російських шовіністів, репресії проти патріотів тощо – це все реалії як старого, так і нового років. І на цьому тлі – повна імпотенція парламентської опозиції, псевдопереможні реляції партійних вождів і вождиків, угодовство і колабораціонізм тих, хто претендує на роль Проводу народу.

Так є!..

Але не марно говорять люди, що темрява найсильніша перед Cвітанком. Вже зараз відчувається, що українці пробуджуються від післяпомаранчевої сплячки. Вже сьогодні чути гуркіт бруківки від багатотисячних колон молодих борців за щасливе майбутнє своєї нації, які виходять на протест проти свавілля «ланцюгових псів» внутрішньо-окупаційного режиму, підтримуючи Віталія Запорожця, батька та сина Павличенків, інших відомих і невідомих сучасних українських гайдамаків. Вже зараз українські патріоти протиставляються виборчим махінаціям у Києві, на Хмельниччині та Вінниччині, Черкащині та Херсонщині, Миколаївщині та Волині…

Хвиля народного протесту росте, і її провідниками стають не брехливі партійні функціонери, а молоді люди з активною національною позицією, у яких серця не отруєні партійною облудою, які чудово розуміють, що Свобода виборюється не на парламентських голосуваннях, не урнами і бюлетенями, а реальною національно-революційною дією. Тільки в такій боротьбі народ отримає те, на що він заслуговує, – Свободу, Справедливість, Добробут.

Хай же 2013-ий стане Роком народження Націоналістичної сили, яка своєю всеохопною дією наблизить і проведе Національну революцію!

Хай же 2013-ий буде Роком переможної боротьби за право українців бути господарями своєї долі на своїй землі!

Хай Віфлеємська зоря, яка сповістила народження нашого Спасителя Ісуса Христа, покаже нам нові орієнтири та поведе за собою у вир Революції Світла і Добра проти сил Темряви і Зла!

Хай новонароджений Ісус додасть всім нам сили і наснаги у цій Священній Війні!

За Бога, Україну, Свободу – у Новий 2013 рік!

Христос Рождається! Славімо Його!

30.12.2012 року Божого

Провідник ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Дмитро Ярош
Голова ЦП ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Андрій Стемпіцький
Координатор Української Політичної Організації «Тризуб» Ростислав Винар

Передріздвяні роздуми о. Михайла Мельника

Михайло Апостол вітає земляків із Різдвом Христовим та Новим Роком!