Школярі шостої тернопільської школи повинні зрозуміти, що вони будуть щасливі тоді, коли займатимуться тим, що їм дійсно подобається і до чого в них є схильність

Поділитися

«ProFFuture – національний проект міжнародної молодіжної громадської організації AIESEC, спрямований на активацію лідерських якостей серед школярів, надання їм платформи для прийняття рішень про майбутнє і допомоги в ідентифікації цінностей, сильних і слабких сторін, особистісних та професійних цілей.

Мета проекту: надати інформацію та знання про ринок праці в Україні та особливості різних професій, розвинути особистісні та професійні навички, а також сприяти збільшенню кількості кваліфікованих кадрів.

Проект стартує 14 січня і проходитиме на базі школи №6 міста Тернополя. Учасниками стануть учні 8-11 класів, для яких іноземні студенти будуть проводити різноманітні тренінги та уроки. До участі у проекті також будуть залучені експерти ринку праці та спеціалісти різних професій (викладачі, лікарі, інженери, конструктори, програмісти, юристи, архітектори, психологи, перекладачі, журналісти, письменники, продавці, маркетологи та інші), які розкажуть учасникам проекту про реалії їхньої професії. Основна мета – школярі повинні зрозуміти, що вони будуть щасливі тоді, коли займатимуться тим, що їм дійсно подобається і до чого в них є схильність.

Заняття проводитимуться на англійській та українських мовах.

Динаміка ідеологічних маркерів

27 грудня –бюджетні слухання