У суботу, 29 грудня у Тернополі відбудеться марш у підтримку сім’ї Павличенків

Поділитися

У суботу, 29 грудня 2012 року о 15:45 у Тернополі з Театрального майдану розпочнеться марш на підтримку незаконно засуджених сина та батька Павличенків. Головними організаторами акції є фанати та прихильники тернопільського футбольного клубу «Нива». А запланована чисельна присутність представників ТО МГО «Сокіл».

Хода у Тернополі є продовженням вседержавного протесту футбольних фанатів проти суддівського свавілля в Україні. На думку активістів, Сергія та Дмитра Павличенків незаконно засудили до 15 та довічного ув’язнення, відповідно, за нібито вбивство судді. Хоча всі докази вказували на їх невинність. Та обох пересічних українців правоохоронні органи змусили зізнатися у не скоєному ними злочині. Про це яскраво описано на відповідній сторінці у всесвітній павутині – http://theyarenotkillers.com/.

«Шановні друзі, 29 грудня відбудеться марш в підтримку сім’ї Павличенків. Прийдіть та підтримайте разом з нами цю невинну сім’ю, бо через те свавілля і хаос, який зараз відбувається, ми не можемо знати, що нас може чекати в майбутньому, – йдеться у розповсюдженому організаторами повідомленні у соцмережах. – Система хоче зламати нас і маніпулювати нами. Ми не повинні падати на коліна, а гасло – «РАЗОМ І ДО КІНЦЯ!», яке нас супроводжувало по житті, не повинно згаснути. Повинні дійсно довести, що ми є сила, яку будували в продовж років. Не будьте байдужими. Година вашого дорогоцінного часу може врятувати комусь майже зламане життя!».

Разом з цим відбудеться марш здорової молоді. Адже те що зараз відбувається загалом у країні потребує негайного втручання. Замість того, щоб відкрити нові спортивні майданчики, у всіх можливих та неможливих місцях відкривають паби, в яких від наркотиків і алкоголю гине наша молодь. Адже саме від цього прошарку і залежить наше майбутнє!

«НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ! НАШЕ МАЙБУТНЄ ЗАЛЕЖИТЬ ТІЛЬКИ ВІД НАС! ПРИЙДІТЬ ТА БЕРІТЬ ДРУЗІВ 29 ГРУДНЯ О 15 ГОД 45 ХВИЛИН НА ТЕАТРАЛЬНИЙ МАЙДАН. ДОВЕДЕМО, ЩО НАШЕ МАЙБУТНЄ В НАШИХ РУКАХ, А ГАСЛО – «РАЗОМ І ДО КІНЦЯ», – ЩЕ НЕ ЗГАСЛО! – закінчують звертання організатори акції.

 

 

Прес-служба ТО МГО «Сокіл»

Сьогодні розпочинається конкурс «ЗАМІСТЬ ЯЛИНКИ-ЗИМОВИЙ БУКЕТ»

«Сокіл» протестуватиме проти призначення Табачніка міністром освіти