В Івачеві затримано браконьєрів

Поділитися

Як свідчить історія, рибальство є одним з найдревніших способів добування їжі і тією господарською діяльністю, яка на всій земній поверхні впродовж багатьох віків була домінуючою, а в деяких регіонах зберегла це значення і досі. Проте, риболовля забороненим методом є порушенням природоохоронного законодавства.

Такий факт зафіксовано працівниками ДЕІ В Тернопільській області, які о 22 год 30 хв. затримали 23-ти річного та 15-ти річного громадян, які з човна за допомогою вістя і ліхтаря на гідрологічному заказнику загальнодержавного значення «Серетський» на території Івачеводолішнівської сільської ради Тернопільського району нівечили рибу.

Затримані за короткий проміжок часу за допомогою забороненого знаряддя добули 12 щук та 2 карасі. За незаконно добуту рибу нараховано збитки на суму 672 грн.

У порушників вилучено заборонені знаряддя лову, човен та рибу. Окрім цього, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.ст. 91, 85 ч.4 КУпАП. Надалі справу розглядатиме Тернопільський міжрайонний суд, який прийме рішення щодо конфіскації човна, заборонених знарядь лову та накладенні штрафу у розмірі від 340 до 650 грн.

 Начальник ДЕІ М.Я.БАТІГ

Землевпорядники області завершили формування реєстру усіх правовстановлюючих документів на земельні ділянки

На виставці у Тернополі покажуть нове зображення Бога