В Школі студентського самоврядування навчали як залучати ресурси для реалізації соціальних проектів

Поділитися

27 грудня, в приміщенні Тернопільського інституту соціальних та інформацій технологій відбувся п’ятий семінар-тренінг в рамках Школи студентського самоврядування на тему: “Фандрайзинг і органи студентського самоврядування”. Тренером семінару-тренінгу був Ігор Процик, голова Правління ТОМГО «Спілка Молодіжного Самоврядування».

Під час тренінгу учасники навчились шукати ресурси для реалізації соціальних проектів, які були напрацьовані учасниками Школи студентського самоврядування на попередньому семінарі-тренінгу, ознайомились із поняттями «спонсор», «меценат», видами ресурсів, які необхідні для реалізації проекту, як працювати із потенційними спонсорами, меценатами, методами залучення ресурсів. Також учасники Школи студентського самоврядування зможуть реалізувати напрацьовані проекти із представниками органів студентського самоврядування у їх вищих навчальних закладах.

Як зазначив координатор проекту, голова Правління ТОМГО «Спілка Молодіжного Самоврядування», Ігор Процик: “Проведення семінару-тренінгу на тему фандрайзингу було продовженням серії семінарів-тренінгів, які вже було проведено в рамках Школи студентського самоврядування, зокрема щодо реалізації соціальних проектів. Ми розуміємо, що склавши бюджет проекту, представники органів студентського самоврядування незавджи можуть покрити всі затрати, які необхідні для реалізації проекту за рахунок власних ресурсів чи ресурсів ВНЗ. Тому на даному семінарі-тренінгу його учасники змогли навчитись як і де шукати потенційних спонсорів, меценатів для тих проектів, які були напрацьовані, що і як саме пропонувати потенційним спонсорам взамін на отримання необхідних ресурсів, щоб така співпраця була взаємовигідною обом сторонам, як правильно вести переговори із потенційними спонсорами, меценатами. На мою думку, отримані знання, вміння і навички допоможуть представникам студентського самоврядування ВНЗ м.Тернополя та області реалізовувати більше різноманітних заходів та проектів, тим самим наповнюючи студентське життя яскравими подіями та змістовним проведенням свого дозвілля. ”

Нагадаємо, що проект «Школа студентського самоврядування» реалізується Тернопільською обласною молодіжною громадською організацією “Спілка Молодіжного Самоврядування” за підтримки Управління у справах сім’ї та молоді Тернопільської ОДА.

Партнер проекту –ТМ «Вишнівецька»

 

Контактна особа:

Ігор Процик,

координатор проекту,

голова Правління ТОМГО «Спілка Молодіжного Самоврядування»,

Тернопільські пластуни збирають гроші на пам’ятник

Схід стережись! Свобода іде!!!