Схід стережись! Свобода іде!!!

Поділитися

Хлопці в вишиванках вперше вирішили мітинг проплатити…

Чому так стається, що свободівці Тернопільщини в нас розкрадають землі, комунальне майно а їм за це нічого немає?

Вчора я Вам скинув інформацію про акцію Павленків. А вже сьогодні стало відомо, що організаторами акції є наші Тернопільські свободівці. При її підготовці люди, що взяли на себе відповідальність, за організацією заходу, стикнулись з проблемою низької явки людей.

Це пов’язано з тим, що електорат Свободи після їх приходу до влади в 2010році розчарувався в своїх обранцях. Скандали з комунальним майном, вирізка гектару парку під будинки (Співуче поле), скорочення вчителів та медиків, навіть елементарна нездатність поприбирати вулиці від снігу, все це не могло невідобразитись на загальній ситуації.

І коли йшло обговорення по акції 29 грудня 2012року один з очільників міської Свободи задекларував кількість учасників в рази більшу , ніж зміг зібрати. Розуміючи, що за це Тягнибок по „голівці не погладить” було прийнято рішення пройтися по гуртожитках, та запропонувати студентам підзаробити. За участь в акції платитимуть по 120грн. Особі, що заагітувала людей ще по 50грн. зверху.

Людей таким чином вони назбирають, однак суть в іншому. Якщо дивитись глибше, то Свобода з активної державотворчої партії перетворюється в „партійку” Східної України. Саме Східної України. Результати своєї роботи в Тернополі вже показали. Кайда  агітуючи в місті на виборах до Верховної ради фактично програв  партії  Батьківщина (під керівництвом Юрика Т.). На зїзді, після виборів, Тягнибок за це ріско розкритикував місцевих партійців. Останні судячи з їх дій вирішили розікрасти все що залишилось, і відійти від партійної діяльності…

Втім питання в іншому. Питання в тому, що ідею проплачених мітенгів ніхто в партії не зупинив, а це означає, що як партія, Свобода в нас на чергових виборах отримає дуже малу підтримку. Більше голосів свободівці отримають на Сході. Де їх представники ще не при владі, і люди не знають ні Лучків, ні Стеньковських. І мером в них неє  Бен- Надал, під пильним, але нажаль бездіяльним наглядом Аль-Кайди…

Схід стережись! Свобода іде!!!

 

В Школі студентського самоврядування навчали як залучати ресурси для реалізації соціальних проектів

Меру Тернополя і його заступнику зняли премію і дали догану!