Влаштувати «шопінг» у сільській крамниці вирішили троє мешканців Кременеччини. От тільки вирушили туди вночі та через вибиті вхідні двері

Поділитися

Повідомлення про крадіжку із магазину, що у селі Старий Олексинець, надійшло до співробітників Кременецького райвідділу внутрішніх справ вранці. На місце скоєння злочину одразу виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, торговий заклад не був обладнаний сигналізацією, тож злодії безперешкодно потрапили досередини. Одні вхідні двері зловмисники вибили, а на інших зірвали навісний замок. «Гарячими» слідами міліціонерам вдалося розшукати нічних крадіїв.
Як розповів слідчий Кременецького райвідділу міліції Олександр Штука, причетними до крадіжки виявилися троє місцевих жителів – 26-річний чоловік та дві його знайомих. Того вечора компанія зібралася в будинку однієї із жінок. Час проводили за пляшкою пива. Спиртне швидко закінчилося, а грошей на продовження застілля не було. В кого виникла думка вчинити протиправне – наразі з’ясовують слідчі. Та на крадіжку до крамниці вирушили усі разом.
Опинившись всередині торгового закладу, понабирали всього – м’ясних виробів, консервованої продукції, пива, одягу. Пощастило злодіям також з готівкою – знайшли понад 1200 гривень. Крадене поскладали у мішки, які прихопили з собою, та занесли дододому. Та вже через декілька годин після крадіжки до них навідалися працівники міліції.
Наразі розпочато кримінальне провадження. Дії злочинного тріо кваліфікують за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), яка передбачає позбавлення волі від 3 до 6 років.

Тернополяни напишуть листа віце-президенту Гватемали

Які гріхи водяться за начальником тернопільської міліції?