Власник “Подолян” Василь Чубак причетний до корупційних дій і живе не за доходами

Поділитися
На сайті громадського руху “Чесно” йдеться, що власник тернопільського торгово-розважального центру “Подоляни” Василь Чубак, який постійно програє вибори як не до міської ради, то до Верховної Ради.
Зокрема, щодо причетності до корупційних дій, то за інформацією Громадянської організації “ОПОРА” напередодні офіційного старту виборчої кампанії дуже активно почав проводити свою діяльність благодійний фонд “Подоляни”, створений за ініціативи Чубака Василя Володимировича. Фонд проводив благодійні заходи до дня Святого Миколая, Великодня та Дня Батька, під час яких були вручені подарунки і призи.

У Тернопільській області, за даними видання “Лівий берег”, людям роздавали шкарпетки від імені Василя Чубака, який є кандидатом у народні депутати в мажоритарному окрузі №167.

Непрозорість задекларованих доходів та майна та їх невідповідність способу життя

Відповідно до копії декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2011 рік сукупний дохід Чубака Василя Володимировича склав 161 938 грн, з яких 111 938 грн становила заробітна плата та 50 000 грн – дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав. Сукупний дохід його сім’ї склав 55 018 грн. Згідно з декларацією сім’я не володіла жодним нерухомим майном.

У власності Чубака Василя Володимировича перебував автомобіль Lexus Lx 570, придбаний за 497 000 грн. У сім’ї транспортних засобів згідно з декларацією не було.

Чубак Василь Володимирович задекларував 12 721 грн як суму коштів на рахунках у банках чи інших фінансових установах, вкладених у звітному році, та 7 480 000 грн як розмір внесків до статутного капіталу підприємств, здійснених раніше.

Сайт із перевірки походження новорічних ялин уже діє

8 грудня – Чемпіонат міста Тернополя з фрі-файту