“Батьківщина” та “УДАР” підтримують свободівця Михайла Сиротюка на виборах до Тернопільської міськради

Поділитися

17 січня 2013 року в Тернополі в прес-центрі Українського дому “Перемога” відбулася прес-конференція народних депутатів України Олексія Кайди, Василя Деревляного та Ігоря Побера.

Народні депутати заявили про співпрацю “Свободи”, “Батьківщини” та “УДАРу” на виборах до Тернопільської міської ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №27 міста Тернопіль. Йдеться, зокрема, про підтримку кандидата від “Свободи” Михайла Сиротюка – представники “Батьківщини” та “УДАРу” знімають свої кандидатури на користь свободівця. Михайлові Сиротюку також висловила свою підтримку обласна організація партії “Фронт Змін”.

“Незважаючи на різні ідеології та програми, об’єднані опозиційні сили діють за спільним планом. Мало хто вірив, що на парламентських виборах ми зуміємо домовитися про узгодження дій. Незважаючи на величезний скептицизм щодо цього з боку багатьох політиків, політологів, журналістів, нам вдалося домовитися.

Так, у нас різняться ідеологічні принципи, з багатьох економічних і соціальних питань маємо розбіжності. Але тільки разом зможемо побороти режим Януковича. Це, звичайно, непросто, але і нам, і нашим партнерам вдається переступати через власні амбіції”, – наголосив свободівець Олексій Кайда.

Нагадаємо, ще 22 січня 2012 року в Києві лідери опозиційних політичних сил підписали Угоду про спільні дії об’єднаної опозиції України, головною метою якої є усунення від влади режиму Януковича.

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО “Свобода”

На Тернопільщині відбувся парад різдвяних вертепів

22 січня Тягнибок об’єдає Підволочиськ і Волочиськ