Благодать по-збаразьки: версія влади

Поділитися

Як файно працює влада у Збаразькому районі оповів офіційний сайт Тернопільської облдержадміністрації.

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян провів робочу зустріч із головою Збаразької районної державної адміністрації Іваном Демчишиним та заслухав інформацію про стан реалізації програми соціально-економічного розвитку району.

Зокрема керівник Збаразької РДА повідомив, що у 2012 році на сільськогосподарськими підприємствами Збаражчини зібрано 98715 тонн зерна – в порівнянні з 2011 роком валовий збір збільшено на 2,3%.

Також Іван Демчишин поінформував голову ОДА про реалізацію соціальних проектів.

Для прикладу, у лікувальних закладах району в 2012 році проведено заміну 56 віконних блоків, замінено 46 вікон на склопакети у клубних закладах.

У 2013 році заплановано провести акредитацію первинних закладів охорони здоров’я, покращити матеріально-технічне забезпечення лікувальних закладів, в першу чергу розміщених в сільській місцевості, забезпечити проведення поточних та капітальних ремонтів лікувальних закладів.

Розповів голова Збаразької РДА й про стан справ у освітній галузі, зазначивши, що в в районі спостерігається позитивна тенденція до зростання кількості дітей, охоплених дошкільною освітою. Наразі на Збаражчині проживає 3706 дошкільнят.

З метою охоплення дітей дошкільною освітою у 2013 році планується відкриття дошкільних закладів в селах Синява, Гніздичне, Колодно.

У 2012 на Тернопільщині компенсацію втрат від знецінення грошових заощаджень отримали понад 152 тис. громадян

Губернатор Тернопільщини тішиться цукром Ющенка