Дільничий інспектор очима тернопільських дітей

Поділитися

Цьогоріч, 18 червня, своє 90-річчя святкуватиме служба дільничих інспекторів міліції. З цієї нагоди Департамент громадської безпеки Міністерства внутрішніх справ України спільно із тижневиком «Іменем закону» проводять Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків «Мій дільнийчий інспектор». Серед іншого, захід має на меті популяризацію служби дільничих інспекторів міліції серед молоді, формування позитивного іміджу првоохоронних органів та заохочення дітей до цікавої та творчої діяльності.
Міліціонери запрошують усіх талановитих школярів взяти участь у конкурсі. Дітям пропонують порозмірковувати над наступними темами: «У будень і в свято дільничий на службі», «Погода вдома», «Сьогодні в школі був дільничий», «Від батька до сина». До кожного малюнка слід додати короткий опис і назву роботи, прізвище та ім’я автора.
Варто зазначити, що журі, склад якого затвердить заступник міністра МВС України, визначатиме переможців у двох вікових категоріях: перша – від 6 до 10 років, друга – 11-16 років.
Конкурс проходитиме у три етапи. Під час першого туру, який розпочався 10 жовтня 2012 року і триватиме до 30 березня 2013 року, творіння конкурсантів оцінюватимуть дільничні міськрайонних органів внутріх справ. До слова, тернопільські правоохоронці уже мали можливість ознайомитися із першими конкурсними роботами, та з нетерпінням чекають на нові шедеври юних художників. Другий етап конкурсу відбудеться у квітні в обласномууправлінні МВС. Переможців оберуть у травні в Міністрерстві внутрішніх справ. Найцікавіші та найоригінальніші роботи будуть експонуватися на виставці, присвяченій річниці створення служби дільничих інспекторів міліції. Крім визнання їхні автори отримають ще й цінні подарунки.
Юні тернополяни та школярі області, які бажають взяти учась у конкурсі, можуть до 30 березня надсилати свої роботи на адресу: м. Тернопіль, вул. Валова 11, ВДІМ УГБ (з поміткою «на конкурс»).

Чому Януковичу і Азарову гикається три дні? (відео)

Таємниці різдвяних мелодій у Тернополі (відео)