Молодіжка «УДАРу» таки пробила міськраду

Поділитися

Як повідомляє прес-служба тернопільського «УДАРу», після місячної мовчанки міського голови С. Надала, нарешті студентство міста отримало від нього відповідь.

Нагадаємо, що 27 листопада з ініціативи молодіжного крила Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР» було зібрано підписи під зверненням до міського голови, де молодь та студентство просили керівництво міста призначити додаткові маршрутки до навчальних корпусів, які розташовані поблизу заводу «Ватра», що на південній околиці міста. До акції студентів долучилися і працівники «Ватри», які також потерпають через незручності транспортного сполучення.

Згідно рішення виконкому міськради, керівництво обласного центру вирішило прислухатися до пропозицій молоді та збільшило кількість автобусів, що прямують до заводу «Ватра» та приміського селища Велика Березовиця.

Маємо один із нечастих випадків, коли можновладці дослухалися до студентів, – коментує голова молодіжного крила тернопільської обласної організації партії «УДАР» Андрій Копачівський. – Тепер залишається проконтролювати виконання рішення виконкому, а також дотримання водіями цих та інших маршруток норм і правил культурного обслуговування пасажирів.

Прес-служба ТОО ПП “УДАР”

Як у Скалі-Подільській керують по-європейськи (опитування)

Передріздвяна автоаварія у Старому Вишнівці