Як у Скалі-Подільській керують по-європейськи (опитування)

Поділитися

На офіційному сайті селищної ради Скали-Подільської, що у Борщівському районі на Тернопільщині,  розмістили цікаве опитування. Керівник селища вирішив дізнатися думку своїх односельчан що робити з озерцем в парку: очистити воду, окультурити відпочинкову зону або засипати і посіяти траву.

На тому ж місці пропонується поставити ПАМ’ЯТНИЙ ОБГОРОДЖЕНИЙ ХРЕСТ З НАДПИСОМ “ПОМОЛИМОСЬ ЗА УСІХ, ЯКІ ПОМЕРЛИ У ВОДІ, ВТОПИВШИСЬ “. ЗРОБИТИ ПАМ’ЯТНИК НА РІВНІ УСІХ СКАЛЕЦЬКИХ КОНФЕСІЙ, ТОБТО, ЗАГАЛЬНО СЕЛИЩНОГО РІВНЯ. І БОДАЙ РАЗ У РІК ПРОВОДИТИ СПІЛЬНІ ПАНАХИДИ ЗА УПОКІЙ ДУШ УТОПЛЕНИКІВ, ЯК СКАЛЕЧЧАН ТАК І ВСІХ ІНШИХ ЛЮДЕЙ, ЯК У ЦЬОМУ ОЗЕРІ, В ЗБРУЧІ ТА ДЕІНДЕ. ДУМАЮ НІЧИЯ РУКА, ОПІСЛЯ ОСТАННЬОГО ЛЕТАЛЬНОГО ВИПАДКУ, НЕ ПІДНІМЕТЬСЯ НА СВЯТИЙ СИМВОЛ.

Такого демократичного стилю управління варто повчитися всім керівникам міст і сіл, особливо Тернополя. Адже саме мер Тернополя Сергій Надал відрізняється особливою впертістю та хамовитістю, яку не одну сотню разів могли з огидою спостерігати тернополяни в онлайн-трансляціях сесії Тернопільської міської ради. На жаль, мер Тернополя є надзвичайно нетерпимий до іншої думки. А якщо ідея краща від тої, яку відстоює Сергій Надал, то це трансформує  поведінку свободівця у стан “бик на кориді”. Яскравий приклад – дикунський конкурс з пам’ятником Незалежності. Але ми сьогодні ведемо мову не про ганьбу Тернополя, а про демократичний стиль управління громадою Скали-Подільської. Тому редакція інтернет-сайту “Про все” вирішила також розмістити опитування, яка, можливо, пригодиться депутатам селищної ради у прийнятті рішення.

[poll id=”98″]

Рецепт від хандри – про книгу Сергія Лазо

Молодіжка «УДАРу» таки пробила міськраду