На Тернопільщині оголошено конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою

Поділитися

На Тернопільщині оголошено конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою з метою виготовлення документації для присвоєння кадастрового номера земельній ділянці орієнтовною площею 0,394 га, на якій розташований об’єкт незавершеного будівництва державної власності – навчальний корпус з переходом і трансформаторною підстанцією, що знаходиться за адресою: вул. С. Бандери, м. Борщів, який перебуває на балансі Борщівської філії Товстенького професійного сільськогосподарського ліцею.

Підставою для замовлення робіт із землеустрою став наказ регіонального відділення ФДМУ від 28.09.2004 № 250 «Про приватизацію та визначення способу приватизації об’єкта незавершеного будівництва державної форми власності».

В результаті проведення робіт необхідно отримати документацію із землеустрою та витяг з Державного земельного кадастру про присвоєння кадастрового номеру земельній ділянці.

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до регіонального відділення конкурсну документацію в запечатаному конверті на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою» із зазначенням назви об’єкта та дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Вартість виконання робіт у конкурсній пропозиції наводиться з урахуванням податку на додану вартість, а строк виконання робіт зазначається в календарних днях.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі в конкурсі не допускається, про що його письмово повідомляє голова конкурсної комісії із зазначенням підстав відмови.

Конкурсна документація подається до відділу організації документообігу та господарського забезпечення РВ ФДМУ по Тернопільській області до 07 лютого 2013 року включно.

Конкурс відбудеться 15 лютого 2013 року в регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області об 11.00 за адресою: вул. Танцорова, 11, м. Тернопіль, тел. (0352) 25-39-88.

 

Прес-служба Регіонального відділення

Фонду державного майна України

по Тернопільській області

 

 

 

Новим методом збагачення шахраїв стають банківські картки

Житель Теребовлянщини через ревнощі вчинив самосуд над сусідом