На Водохреща в Тернополі – нові змагання на ставі, на які запросили учасників навіть з Республіки Конго

Поділитися

Своїм розпорядженням (http://www.rada.te.ua/normativnie-dokument/rozporyadgennya-misk/) міський голова Тернополя оголосив про чергові змагання, які відбудуться на Тернопільському ставі з нагоди свята Водохреща.

За задумом влади, змагання полягатиме в швидкісному бігові босоніж по вичищеній та слизькій кризі ставу.

“Наше місто перемогло в номінації “зимова столиця Європи” і ми подумали, що потенціал Тернопільського ставу треба використовувати ще активніше, – говорить міський голова Сергій Надал. – А на такі змагання, ми прогнозуємо, приїдуть навіть спеціально підготовлені спортсмени з республіки Конго”.

За словами мера, саме зараз з цією африканською країною міська рада налагоджує партнерські стосунки і першим спільним проектом будуть змагання з швидкісного бігу босоніж по вичищеній кризі.

Розпорядженням передбачено мінімальні правила змагань. Зокрема, до уваги не буде братися наявність чи відсутність одягу на спортсменах, чи будуть вони в плавальних шапочках чи в іншому головному уборі. Такий демократичний підхід дозволяє сподіватися, що участь в змаганнях візьмуть і Народні депутати від ВО “Свобода” О.Кайда, О.Сиротюк, М.Головко, та сам О.Тягнибок.

До слова, міський голова Сергій Надал також планує взяти участь в цих змаганнях. Для цього він вечорами тренується на розчищених на ставі для хокею майданчиках. Робить він це інкогніто та сподівається, що завдяки цьому і стане переможцем змагань з швидкісного бігу босоніж, повідомляє жартівливу новину сайт фейкових, тобто видуманих новин, http://dtp-blog.tumblr.com/

Першим з публічних осіб в Тернополі, хто вже підтвердив свою участь в нових змаганнях – депутат Тернопільської облради Степан  Барна. «Цю ініціативу мера я підтриую однозначно. Сам моржую і хожу босоніж по снігу вже з десяток років. Чому б непобігати по льоді? Адже це – здорово! І я вірю, що зможу стати першим в історії переможцем цих змагань» – запевняє політик.

Засилля партачів в ремісництві краю або Дещо про зростання ролі освітянських пігмеїв у захороненні «розумного, доброго, вічного» на Тернопіллі

У Тернополі закон переміг депутата-свободівця, який зловив “Надала за бороду”