Працівники МНС на Тернопільщині запобігли двом нещасним випадкам

Поділитися

1 січня о 17:30 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної служби надійшло звернення про допомогу. Повідомлялось, що на вулиці Живова в місті Тернополі в одній із квартир житлового будинку знаходиться жінка похилого віку, 1930 року народження, якій стало погано і вона не в змозі відчинити дверей.

До місця виклику негайно прибули бійці чергового караулу аварійно-рятувального загону спеціального призначення Територіального управління МНС України у Тернопільській області. Рятувальники за допомогою автодрабини через вікно потрапили до квартири, відчинили вхідні двері та разом із працівниками швидкої допомоги надали жінці першу медичну допомогу.

 

Того ж дня, о 19:30 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в місті Збараж на вулиці Симоненка, за зачиненими дверима житлового будинку знаходиться хворий чоловік, 1950 року народження, він не відповідає на дзвінки. Ймовірно йому потрібна медична допомога.

 

До місця виклику негайно прибули бійці чергового караулу 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Територіального управління МНС. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання відчинили вхідні двері та передали хворого працівникам швидкої допомоги.

 

Таким чином завдяки своєчасному втручанню рятувальників, вдалося запобігти нещастю та врятувати два людських життя.

У Тернополі відбудеться фестиваль «Українське Різдво»

65 тисяч школярів у шести областях країни отримали солодкі подарунки від проекту «Я люблю рідний край»