Секретар Тернопільської міської ради Ігор Турський мудріший мера

Поділитися

Звідки такі дані? З соціальних мереж. Якщо міський голова Тернополя Сергій Надал робить усе твердолобо і оточення йому тупо підтакує (Сергій Віталійович не любить заперечень -авт.), то друга особа міської ради пішла іншим шляхом: написала про ідеї, які пропонують реалізувати, в у Фейсбуці. Тернополяни мають змогу сказати пану Турському усе, що вважають за потрібне.

Вчора відбувся плановий прийом громадян. Зокрема з цікавими пропозиціями звернувся до мене старший науковий співробітник Тернопільського обласного історико-меморіального музею політв’язнів Ігор Олещук . Приміром, у нього виникла пропозиція щодо розміщення зображень та інформації стосовно діячів ОУН – УПА на білбордах у центральній частині міста. Фото та невеличка біографічна довідка мають допомогти тернополянам та гостям міста знати своїх героїв « в обличчя». Також Ігор Олещук висловив свою думку про те, що учасникам ОУН-УПА у медичних закладах слід надавати допомогу позачергово та із застосуванням сучасного медобладнання. Ще одна думка стосується безпосередньо музею політв’язнів, а правильніше – відвідин його експозицій школярами. Усі пропозиції Ігоря Олещука я пообіцяв розглянути.

Ще п’ятеро тернополян звернулись з приводу матеріальної допомоги для батьків, котрі виховують дітей-інвалідів, громадян для лікування батьків, та люди, котрі опинилися в скрутних життєвих обставинах. Підтримка цим людям від міської ради у вигляді грошової допомоги буде надана.

Також троє громадян звернулись із питанням щодо приватизації помешкання у гуртожитках та одна людина щодо працевлаштування. Про надання допомоги по зверненнях ще відзвітуюсь.

Як вам ідея з білбордами? – питає у Фейсбуці пан Турський.

Ожиріння? Винні не гени, а традиції вдосталь поїсти

Прокуратурою області розпочато кримінальне провадження стосовно народного депутата України