Стартує інтернет-портал веcільного проекту «JAM MAG»

Поділитися
23 січня 2013 року за адресою jammag.com.ua стартує інтернет-портал всеукраїнського весільного проекту «JAM MAG».  Це новий потужний інтернет ресурс, створений колективом молодих креативних людей на засадах свіжого погляду на дизайн, інформацію та інтерактивність.
Тематикою сайту є весілля і все, що з цим пов’язано. Завданням колективу є: створення своєрідного «місточка» між тими, хто цікавиться послугами з організації урочистостей і тими, хто їх професійно надає. Крім того, редакція має на меті надавати читачам поради щодо вишуканого, стильного і креативного проведення урочистостей, подавати ідеї, давати відповіді на усі інформаційні запити. Сайт містить електронну версію весільного журналу «Wedding JAM», решта матеріалів та публікацій готуються безпосередньо для сайту.
Зважаючи на переважання у сприйнятті  людиною візуальної інформації, саме на цьому було зроблено акцент при графічному оформленні сайту. Оптимальна подача тексту (з необхідним для сприйняття об’ємом “повітря”) та його гармонійне поєднання з ілюстраціями, покликані найбільш повно донести до читача як пізнавальну, так і рекламну інформацію. Акцент на дизайні, його візуальній частині та інтуїтивному інтерфейсі були пріоритетними при розробці порталу.
Посилання на нові матеріали розміщуються у фронтальній частині головної сторінки у вигляді блоків з текстом та ілюстрацією.
У профілі кожного зареєстрованого користувача міститься особистий блокнот, де зберігаються всі матеріали, які користувач позначив як цікаві. Інформація у особистому блокноті зберігається для подальшого користування.
З допомогою порталу, редакція прагне підтримувати та розвивати молоді творчі таланти. Рубрика «Надихайся» створена для розміщення цікавих текстів, фото та інших робіт читачів порталу.
Для всіх матеріалів, фото, записів, публікацій на форумі та коментарів існує система рейтингів, які створюють самі відвідувачі та учасники обговорень. Таким чином, рейтинги зовсім не заангажовані.
Також при потребі можна звернутися за допомогою у технічну  підтримку. Кваліфіковані працівники швидко та якісно допоможуть створити власний профіль, дадуть відповіді на питання, проведуть  екскурс по сайту.  Це зробить ресурс доступнішим, та зекономить час.

Тернополяни візьмуть участь у чемпіонаті України з зимових видів спорту серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору

На Фабричній 18-річна тернополянка отруїлася чадним газом, приймаючи ванну