Тернополянка просить врятувати її брата, який в Різдвяну ніч потрапив в жахливе ДТП (фото з місця аварії)

Поділитися

В соціальній мережі Вконтакті тернополяни знову збирають кошти на допомогу постраждалому в аварії

Вже тиждень 20-річний Євген Пугач перебуває в глибокій комі. Хлопець близько 3 години ночі 7 січня став жертвою недосвідченого водія, який на дорогій машині збив двох хлопців і врізався в аптечний кіоск в Донецьку.

– Того вечора він з другом сіли в автомобіль «Хюндай» і поїхали у місто. Проте, через погані погодні умови , 19-річний водій не впорався з керуванням і на великій швидкості виїхав за межі дороги та в’їхав в аптеку, – розповідає ДОБІ двоюрідна сестра потерпілого Ілона Пугач з Тернополя. – Біля аптеки було ще двоє випадкових перехожих. У одного з них перелом руки і вивих плеча, а в іншого через ДТП – перелом хребта.

Брат тернополянки – Євген постраждав чи не найбільше – хлопець не приходить до тями вже більше, ніж тиждень. Лише вчора у нього ледь-ледь почали відновлюватися рецептори – він чує біль, проте стан його досі критичний. Батьки та родичі 20-річного юнака просять допомоги в небайдужих людей. У нього обширна черепно-мозкова травма з переломами кісток черепа.

Аби врятувати життя молодому хлопцю з міста Новоградівка Донецької області, тернополян просять бути милосердними і перерахувати кошти на рахунок матері Євгена – пані Тетяни. № карти в “ПриватБанку”: 4149437823193030. Номер телефону Тетяни Пугач: 0953908073.

Кожна гривня може допомогти врятувати життя Євгену, якому зараз так необхідна підтримка добрих людей.

ПРОСИМО ПРО МОЛИТВУ ЗА ЄВГЕНА!!!!!ДЯКУЄМО!!!ЩАСЛИВО!!!!!

Станіслав Б’ялковський шукає допомоги товаришу, який потрапив під поїзд і йому ампотували частину ноги

У прокуратурі області відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів