У Тернопільському Фонді держмайна хабарів не беруть

Поділитися

Відповідно до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», Указу Президента «Про національну антикорупційну стратегію на 2011-2015 роки», з метою недопущення проявів корупції, наказом відділення затверджено План заходів щодо запобігання і протидії корупції, перелік посад державних службовців та процедурні заходи, спрямовані на запобігання проявам корупції у процесі виконання службових обов’язків державними службовцями відділення. Проведено ряд апаратних навчань на теми: «Запобігання проявам корупції, притягнення до відповідальності державних службовців», «Окремі аспекти антикорупційного законодавства» та інші.

Протягом 2012 року випадків притягнення працівників регіонального відділення до відповідальності за порушення вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» не було. Одним з методів запобігання проявам корупції є забезпечення відкритості та прозорості роботи регіонального відділення шляхом широкого та всебічного інформування громадськості Тернопільщини через засоби масової інформації, інформаційні ресурси мережі Інтернет, шляхом проведення прямих телефонних ліній, прес-конференцій, особистого прийому громадян керівництвом відділення  та ін.

У 2012 році регіональним відділенням на офіційних інформаційних сторінках ФДМУ та інших електронних і друкованих ЗМІ забезпечено розміщення 603-ох інформаційних повідомлень з питань діяльності органу приватизації.

Протягом року було проведено низку публічних заходів з представниками ЗМІ:

– 31.01.12 – прес-конференція Голови Фонду О. Рябченка в онлайн-режимі;

– 10.02.12 – прес-конференція начальника відділення на тему «Підсумки роботи регіонального відділення ФДМУ по Тернопільській області за 2011 рік та шляхи виконання завдання по наповненню Державного бюджету України від приватизації та оренди державного майна у 2012 році у світлі Програми приватизації на 2012-2014 роки»;

– 24.02.12 – інтерв’ю начальника відділення на тему «Час реформ. Державна програма приватизації» на Тернопільському державному телебаченні у програмі «Час реформ»;

– 26.06.12 – прес-конференція начальника відділення на тему «20 років з дня створення органу приватизації в області. Підсумки та перспективи».

Крім того, проведено 11 прямих телефонних ліній з громадськістю області, на які зателефонували 210 осіб. Основні питання стосувалися оренди державного майна, оцінки майна, приватизації об’єктів державної власності, захисту прав мешканців гуртожитків та інші. На особистому прийомі у керівництва регіонального відділення протягом року побувало 652 громадян.

 

 

Прес-служба Регіонального відділення

Фонду державного майна України

по Тернопільській області

 

 

У сільського голови Тернопільського району заберуть незаконних премій і надбавок на 80 тисяч!

Топ-10 зарплат за 2012 рік: куди податись злиденним тернополянам?