Віктор Бронюк взяв участь у акції «Відчинилося життя»

Поділитися

Українські артисти, незрячі виконавці на оркестр львівського Національного театру  ім. М. Заньковецької зіграли концерт.

Лідер гурту ТІК разом з іншими артистами взяв участь у ювілейному концерті незрячих виконавців та оркестру Національного театру ім.. М. Заньковецької “Відчинилося життя”.

“Дуже радий участі у такій благородній акції. Приємно було обмінятись позитивною енергією із глядачами, – каже Віктор Бронюк. – Сподіваюсь, ми дійсно зможемо допомогти талановитим незрячим артистам”.

Віктор Бронюк разом із оркестром виконав “Сіржине Пірожине” та пісню “Свєта”.

Також у концерті взяли участь вокальна формація “Піккардійська терція”, Сашко Положинський, Фома з гурту “Мандри”, Павло Табаков та інші.

Творчий проект “Відчинилося життя” задуманий і втілений Львівським обласним осередком всеукраїнської громадської організації “Українська спілка інвалідів – УСІ” і оркестром Львівського національного академічного українського драматичного театру

ім. М. Заньковецької – єдиним в Україні професійним творчим колективом, який співпрацює з незрячими виконавцями (диригент – з.а. України Богдан Мочурад), а також зірками опери та естради. Участь усіх виконавців є винятково благодійною, проект не має жодного комерційного забарвлення.

Обдурені УДАРом об’єднуються у соціальних мережах

Игровые автоматы как инструмент психологической разрядки