Водій мікроавтобуса смертельно травмував 27-річного чоловіка

Поділитися

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком сталася на автодорозі поблизу села Новосілка Підволочиського району. Під колесами мікроавтобуса опинився 27-річний пішохід.
Повідомлення про трагедію надійшло опівночі до чергової частини районної міліції від 50-річного жителя міста Скалат. Чоловік повідомив, що скоїв ДТП. З його слів, керуючи автівкою, він наїхав на невідомого чоловіка, який лежав на проїжджій частині дороги. Водій викликав медиків, аби вони надали допомогу потерпілому.
Як з’ясувалося, того вечора водій повертався додому власним автомобілем марки «Мерседес Віто» з села Новосілка. У темряві не помітив людину, яка лежала на дорозі. Зупинився від сильного удару. Вийшовши з автівки, побачив, що наїхав на невідомого.
Потерпілим виявився 27-річний житель села Старий Скалат. Чоловіка з численними ушкодженнями доправили до районної лікарні, але отримані травми виявилися несумісними із життям.
Наразі за даним фактом розпочате кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Усі деталі смертельної аварії буде з’ясовано під час досудового розслідування.

З холодної пастки пенсіонерку допоміг визволити собака

Попутниця виявилася ласою до чужого майна