За 250 гривень у Тернополі продають кригу місцевого озера!

Поділитися

Такого мера в Тернополі ще не було! Сергій Надал додумався продавати лід… тернополянам! І не зі знижкою, а по африканських цінах – 250 гривень за… Детельніше, читайте нижче за скільки…

Підлизи міського голови Тернополя, як їх називають тепер – піарники, активно поширють побрихеньку про те, що Тернопіль активно готується до проведення першого в Україні змагання “Хокей на озері”, який пройде 26-27 січня на Тернопільському ставі. Насправді, все місто в шоці від цін за безкоштовний лід з місцевого озера! Навіть невдаха-політик Василь Чубак влітку не дере стільки за каток в “Подолянах”, як “патронат мера”. Словом, за участь команди у турнірі необзідно заплатити 250 гривень. Питання: за що?
Організатори заходу – група шанувальників хокею  Тернополя, яка вирішила на хокеї заробити, та Тернопільська міська рада вже розпочали розчищати п’ять майданчиків (40х20 метрів кожен) загальною площею 4 000 квадратних метрів.

Цікаво, що колись у файному місті з цього не робили великого подвигу, оскільки кожен двірник заливав хокейну площадку у більш-менш пристосованому дворі. Для цього потрібен лише шланг і краник з водою. Можливо, Володимир Кузьма з Тернопільського водоканалу виставив організаторам хокейного турніру неймовірний рахунок за воду? Так воду ж “брали” зі ставу!

Планується, що протягом двох днів на майданчиках зіграють 16 команд зі всієї України.Проте, наразі навіть стільки команд не назбиралось. Відгукнулись (станом на 9 січня) поганяти шайбу лише 11 команд.

Крім того заплановані конкурси на влучність кидка, швидкість подолання дистанції та навики володіння шайбою.

Молитва тернополянина

Особливості реквізитів довідки про зарплату для податкової знижки