Занурення у йорданську воду стало традицією для тернопільських свободівців

Поділитися

19 січня Тернопільська обласна організація Всеукраїнське об’єднання «Свобода» та Тернопільська обласна молодіжна громадська організація «Сокіл» спільно занурилися в йорданську воду. Загартувати тіло і душу у цілющій воді прийшли: народний депутат України Михайло Головко, мер Тернополя Сергій Надал, голова ТОО ВО «Свобода» Володимир Стаюра, голова ТМО ВО «Свобода» Роман Навроцький, керівник ТОМГО «Сокіл» Ігор Бойчук, депутати Тернопільської обласної і міської рад, партійці та юні соколята.

«Занурення в холодну йорданську воду – це зміна способу життя, способу мислення, це природна вакцинація від багатьох хвороб. Моржування формує у людині витримку, мужність та сильний дух. Це хороший спосіб будувати здорову, загартовану сильну вольову націю», – поділився враженнями від загартування в воді голова ТОО «Свобода» Володимир Стаюра.

Важливо те, що сьогодні до заходу приєдналося дуже багато молоді, а це є хорошим сигналом, який вказує на те, що занурювання в крижану воду, є і буде однією з складових формування здорових поколінь українців.

«В цей день вода має неабияку силу. З прадавніх часів занурення на водохреща вважалося хорошою традицією і очищенням від усього недоброго. Цей захід серед свободівців вже теж став традиційним» – зазначив голова ТМО ВО «Свобода» Роман Навроцький.

Слід зазначити, що спільно в йорданському купані взяли участь більше 30 свободівців. Основною ідеєю заходу є пропагування серед українців здорового способу життя, фізичної витримки, підтримані командного духу в організації.

«Своїм діями ми свободівці хотіли підтримати всіх людей, які пропагують здоровий спосіб життя. Після кожного занурення у воду, відчувається, що організм помолодшав на декілька років» – зазначив кандидат у депутати до Тернопільської міської ради по 27 виборчому окрузі Михайло Сиротюк.

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Свобода»

«А той третій празник – Святе Водохреще…»

Новим методом збагачення шахраїв стають банківські картки