ЖКГ Тернополя пасе задніх, а мер Сергій Надал піариться на … спорті

Поділитися

Яке відношення Тернопільської облдержадміністрації  чи тим паче Тернопільської міської ради до спорту в місті? Ну виплачуються вчасно зарплати тренерам, перераховуються кошти за житлово-комунальні послуги шкіл. Так і повинно бути.  Це – НОРМАЛЬНО! Для цього набрані на роботу чиновники,  мер боровся на виборах, доводив, що зможе найкраще місто доглядати. Проте, як  утримувався в місті елементарний порядок – бачили усі. Але ж меру хочеться слави, визнання. От і вирішили попіаритися на спортивних здобутках, точніше на поті, щоденні важкій праці спортсменів, розмістивши досягнення тернопільських спортсменів на веб-сайті мерії.

Управлінням з питань фізичної культури і спорту Тернопільської обласної державної адміністрації підведено підсумки роботи спортивної галузі області у 2012 році.

Традиційно високий результат продемонстрували спортсмени, тренери, спортивні функціонери м. Тернополя. Так, у 2012 році роботу управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради визнано кращою в області у номінаціях: розвиток спорту вищих досягнень; розвиток футболу; в комплексному заліку огляду-конкурсу на найкращу організацію фізкультурно-спортивної роботи та другою – за спортивні заходи серед учнівської молоді.

Також за підсумками конкурсу «Найкраще футбольне поле», переможцем визнано футбольне поле комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту» (директор – Мотика А.Я.). Крім грамоти та кубку спортивна школа отримала чек на 8 тисяч гривень для придбання спортивного інвентарю юним футболістам та гандболістам.

У номінації «Кращий спортсмен року» переможцями стали:

– Вихованець комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа з греко-римської боротьби» Ліщинський Віталій (тренер – Телебан А.М.);

– Колишня вихованка комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2» Кривицька Олена (перший тренер – Духота В.).

Тернопільська міська рада приєднується до привітань та бажає подальших спортивних злетів і досягнень у 2013 році.

Володимир Кличко незвичайно привітав своїх тернопільських фанатів з Новим – 2013 роком! (відео)

Як у Теребовлі роблять багато різних див