Чому всі тернополяни покинуть “Київстар” і перейдуть в МТС?

Поділитися

Оператор мобільного зв’язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» оголошує про початок акції для власників золотих і срібних карток METRO, які отримали можливість підключити тарифи «МТС ULTRA» і «МТС ULTRA VIP» зі знижкою.

Власники золотих і срібних карток METRO, які до кінця року приєднаються до преміальних тарифів «МТС ULTRA» або «МТС ULTRA VIP», отримають знижку на щомісячні платежі протягом 12 місяців з моменту підключення. При підключенні до тарифу «МТС ULTRA» надається знижка на вартість пакета в розмірі 50 грн., а при підключенні до тарифу «МТС ULTRA VIP» абонент буде щомісяця платити на 125 грн. менше.

Спеціальна пропозиція діє з 17.02.2013 по 31.12.2013 для власників золотих і срібних карток METRO зразка 2013 при новому підключенні, а також при переході абонентів на контракт в ТП «МТС ULTRA» або «МТС ULTRA VIP».

Про ULTRA

ULTRA – це комплексна пропозиція для середньо-і високодохідних абонентів, яка включає в себе безлімітні тарифи без ПЗЗ, пакети мобільних послуг у великих обсягах (мобільний GPRS Internet, SMS, MMS), вигідні тарифи за кордон і безкоштовні хвилини для вхідних дзвінків у роумінгу.

На сьогоднішній день в пропозиції ULTRA доступно два тарифи: МТС ULTRA з абонентською платою 299 грн./міс. і МТС ULTRA VIP за 799 грн./міс. Тариф МТС ULTRA пропонує безлімітні розмови в мережі і безлімітний інтернет, тариф МТС ULTRA VIP – безлімітні розмови з абонентами всіх операторів України, безлімітний інтернет, SMS та MMS, пакети безкоштовних хвилин для дзвінків за кордон та в роумінгу.

Для абонентів тарифів ULTRA, МТС пропонує ексклюзивне обслуговування та спеціальні послуги: безкоштовний «Золотий номер» на вибір, послуга кредиту, безкоштовний детальний рахунок на e-mail і заборона визначення номеру, замовлення запасної SIM-карти, виділений номер Центру обслуговування абонентів, довідкові послуги «ULTRA-Інформ» та інші ексклюзивні переваги.

Детальніше про тарифи ULTRA можна дізнатися за посиланням http://ultra.mts.com.ua, за телефоном 111 (безкоштовно з мобільних МТС) або в салонах-магазинах оператора. Інформація про золоті і срібні картки METRO доступна на сайті партнера.

ВІЛ-інфікована волинянка потерпає від свавілля керівництва Збаразької виправної колонії (відео)

Адріано Челентано заспівав після 18-річної перерви (відео)