Хоптян з Деревляним планують розпустити Тернопільську обласну раду?

Поділитися

Прес-служба облдержадміністрації оприлюднила цікаву інформацію, стосовно того, що в столиці України відбулася зустріч голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна з народним депутатом України, членом комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв’язку Василем Деревляним.

Повідомляється, що у ході робочої зустрічі було обговорено ряд питань, щодо соціально-економічного розвитку області, реконструкції об`єктів соціальної інфраструктури, перспективи організації руху швидкісного потягу Львів-Київ, через станцію Тернопіль та ін.

Голова ОДА наголосив на готовності  співпрацювати з народними депутатами України, незалежно від їхньої політичної приналежності, задля вирішення актуальних для регіону питань.

Це вже вкотре Валентин Хоптян по робочих питаннях зустрічається з народними обранцями опозиційних сил. До того, очільник області по деяких питаннях відзначив свободівця Олексія Кайду, котрий цікавився соціально-економічними питаннями міста Тернопіль, далі після заклику до народних депутатів відізвався нардеп Іван Стойко, і тепер Василь Деревляний. Мабуть це голв в ворота свободівців, котрі вже більше 2-місяців блокують роботу Тернопільської обласної ради, що відбивається на неприйнятті бюджету.

Мабуть це перший постріл щодо ймовріного розпуску Тернопільської обласної ради. Як коментують політологи, якби вибори до обласної ради відбулися найближчим часом відсоток підтримки Свободи в області був би значно нижчим, за БЮТ. Тому, можна очікувати, що якщо Свобода далі гратиметься в політичні ігри, облраду таки буде розпущено.

Навколо ПриватБанку піднімається паніка. У Тернополі поки тиша

У Speakers’ Corner – найпопулярніша тернопільська письменниця