У Speakers’ Corner – найпопулярніша тернопільська письменниця

Поділитися

В середу, 27 лютого, о 17.00 в приміщенні Фундації Й.Сліпого ( Тернопіль, вул. Листопадова,9) відбудеться зустріч Speakers’ Corner.  Цього разу зустріч відбудеться у нестандартному форматі. Спікером зустрічі буде вже відома тернопільська письменниця, перекладачка, викладачка й фотограф Надійка Гербіш .

Спікер переклала близько двох десятків книжок, у тому числі авторства Р. Кіосакі та Ґ. Чепмена, а також мемуари Дж. Буша та життєпис палестинського снайпера Тасса Саади. Надійка поділиться з нами секретами перекладу, а також поговоримо про тонкощі сучасної української та іноземної літератури. Під час зустрічі розмовляти будемо англійською мовою, таким чином, кожен з учасників матиме можливість не лише цікаво провести час в товаристві письменниці, але й вдосконалити власний рівень англійської мови .

Нагадаємо, що клуб Speakers’ Corner було створено в 2011 році з метою підвищення рівня англійської мови тернополян. Зустрічі відбуваються щовівторка о 18.00 у Фундації Й.Сліпого ( вул. Листопадова,7). Беручи участь в діяльності клубу, тернополяни мають можливість не лише цікаво провести час, спілкуючись англійською з непересічними особистостями Тернопілля, але й почути англійську мову від її носіїв, які часто є спікерами клубу. Тематикою зустрічей стають цікаві, актуальні теми, які обирають самі учасники клубу. При успішному розвитку клубу, крім англомовних, планується започаткувати зустрічі, де буде можливість поспілкуватись польською, німецькою та французькою мовами.

Запрошуємо до участі!

Хоптян з Деревляним планують розпустити Тернопільську обласну раду?

Наталка Доляк у Тернополі презентує «Гастарбайтерки»