Про корупцію повідомляйте «Пульс податкової»

Поділитися

Продовжує свою роботу антикорупційний проект державної податкової служби «Пульс податкової». У рамках проекту створено гарячу телефонну лінію для забезпечення оперативного реагування на інформацію від громадян та суб’єктів господарювання про неправомірні дії або бездіяльність працівників органів ДПС. Телефонна лінія працює за принципом call-back, тобто працівники податкової не тільки приймають звернення, але й повідомляють потім про результати перевірки та вжиті заходи.

Номер «Пульсу податкової»: (044) 284-00-07. Лінія працює  цілодобово: у робочий час інформацію про корупційні та інші неправомірні дії приймають працівники ДПС, а у неробочий час – інтерактивний автовідповідач.

З початку 2013 року на «Пульс податкової» від платників податків Тернопільщини надійшло шість звернень. Зокрема, три звернення стосувалося подання податкової звітності та реєстрації податкових накладних, два – недоліків в організації роботи органів ДПС області та одне – реєстрації платником податку на додану вартість.

 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю

ДПС у Тернопільській області

Хоптян почав закривати дитячі садочки і школи

Про тернопільських нардепів написали в «Татупедії»