Соціальна група «УДАР-кидалово» здобула перемогу у Тернополі!

Поділитися
Ігор Побер, головний ударівець Тернопільщини

Соціальна група «УДАР-кидалово» виконала свою місію. Принаймні на Тернопіллі. На вчорашній прес-конференції голова Тернопільської обласної організації «УДАР» Ігор Побер подякував за ініціативу групи у відстоюванні інтересів тернополян і українців загалом. Від боргів партії нардеп не відхрещувався. Навпаки, дуже цивілізовано розповів, що протягом цього тижня у Тернополі будуть виплачені заборговані кошти.

Щодо інших областей, то ударівець не міг нічого конкретного сказати.

Тому для інших членів соціальної групи «УДАР-кидалово» залишається питання всеукраїнської акції відкритим. Тернополяни зможуть приєднатися до неї, якщо пан Побер не дотримає слова. Проте, у присутності чи не всіх ЗМІ Тернополя головний ударівець розповів до кого звертатись та назвав остаточну дату розрахунку- 15 лютого.

Детальніше – дивіться відео


Телефон для довідки в УДАРі 52-51-59 з 10 до 17 години. Відповідальний за виплату Андрій Цибульський

До речі, дуже прикро, що ініціатива людей, яким протягом трьох місяців не виплачували чесно зароблені кошти на виборах викликала таку різку критику в Черкасах.

І на завершення, соціальна група “УДАР-кидалово” діятиме доти, поки в кожній області партія УДАР не виплатить агітаторам чесно зароблені кошти.

Чи як?

Журналіст Daria Isakova з Forbes написала все, що думає про дороги. Тернополяни підтримують!!!