Вася- клоун або Льоня -космос по-тернопільськи

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” отримала лист від тернополянина, який підписався “Антивасею”.Лист доволі критичний і направлений проти депутата Тернопільської міської ради Василя Лукіна, який представляє Партію Регіонів у мерії. І хоч написаний доволі “специфічно”, ми вирішили його оприлюднити, оскільки чимало фактів вражають. Залишаємо, як завжди, іншу сторону на коментар чи публікацію-відповідь.

Якщо вдома жінка та діти голодні, а зарплату не платять, люди ідуть на крайні заходи. Так можна охарактеризувати дії працівників фірми „ТОВ Техно-Буд”та їх підрядників, що вчора пікетували ОДА та перекривали дорогу.

Де ділась заробітна плата та з чого все починалось? Минулого року Тернопільська ОДА пролобіювала без конкурсу , та надала на реконструкцію пологового будинку,  29 млн.грн. фірмі „ТОВ Техно-Буд”

Керівником цієї фірми є  Лукін Василь.

Особа як то кажуть з недуже світлим минулим.

Витяг   з  біографії :

  1. 2004рік.- член партії  „Наша Україна”. Виключений за порушення статуту (подейкують за махінації з партійними грошима);
  2.  2010р. в церкві по вул.Малишка, вклонившись громаді,  перехристився,  сказав що опозиціонер. І через  тиждень, ставши депутатом, – очолив фракцію Партії Регіонів, у міській раді Тернополя.
  3. За час перебування на службі громади переоформив на себе (майже безкоштовно) приміщення , що належать місту, та  „запаколив для родини” ряд земельних ділянок…
  4. Друзями нашого героя є екс– викладачі медуніверситету  (пан Шкарпетка, пан НоскоВ)  які заради розваги малюють на спинах студентів німецьку свастику (ЦЕ РОБИТЬСЯ йодом , на лекціях, ПРИ ВСІХ І НІКОГО ЗА ЦЕ НЕ САДЯТЬ) …
  5. Улюбленим заняття Василька є: вийти на трибуну міської ради і покивати на всіх „пальчиком” та пригрозивши розправою прокуратури нести „ахінею” допоки депутати не почнуть йому плескати. Тим самим толерантно просячи останнього геть з трибуни.

Акули Тернопільського пера, після сесійних виступів сказали так: Вася- КЛОУН…

Виникає ряд питань, (та могорич від опозиції) до відділу кадрів Партії влади. При таких депутатах, взагалі нічого не потрібно робити. Вася-КЛОУН  сам все розвалить, щоб понизити „до плінтусу” і без того невисокий рейтинг регіоналів на Тернопіллі.

Судіть самі:

–         здачу обласного род – дому завалив (завершити роботи  до Нового року – була вказівка президента…);

–         прокуратура, якою Василько всім грозив, з першого заходу нарахувала зловживань останньому на 170000грн;

–         „долю” в ОДА повністю „не заслав” ;

–         того хто йому підряд без конкурсу надав –  „підставив”;

–         людям заробітню платню не виплатив;

–         акції протесту, перекриття доріг в і так неспокійній бандерівсько-революційній області…

І це все робить не якийсь там опозиціонер, а свій власний Вася- Клоун… Не вже він не розуміє наслідків своєї діяльності?

Відповідь дайте самі собі.

В мене є лише одне припущення: Вася –Клоун та Льоня Чернівецький чимось схожі…

Ви не помічаєте???

З повагою, Анти-Вася

Океан Ельзи. Обійми

Патріоти Тернополя в шоці – Сергій Надал і Партія Регіонів – одне ціле?!