Вєрка Сердючка мріє про піонерський табір і кабачкову ікру (відео)

Поділитися

Тернополяни пам’ятають шоу-скандали, пов’язані з іменем Вєрки Сердючки в Україні та  Тернополі зокрема. У нас на актора чинили тиск націоналісти. Після успішного виступу на Євробаченні актор зник з ефірів. Чимало його прихильників таланту почали вірити, що Данилко залишив сцену…

Український актор Андрій Данилко в свої майже 40 років, хоча не відчуває кризи середнього віку і не має вікових проблем, та все ж мріє про відпочинок. Про це актор розповів у студії програми “Табу”.


“Віку немає, це ваші відчуття. Цифра 40 буде лише 2 жовтня. 40 градусів може бути горілка, але що 40 це мені… У мене відчуття 28-29. Вік – це просто цифри, паспортні дані, не більше”, – каже Андрій. Проте він не заперечує, що дещо втомився від постійного гастрольного графіку і мріє про відпочинок, який був у нього в дитинстві. “Тяжко ці постійні гастролі, переїзди і думаєш, я б хотів взяти творчу відпустку. Рік нічого не робити і поїхати наприклад на Гоа… Хоча яке Гоа? В піонерський табір, де я був. Взяти ліщину, закинути і хоча б жабу спіймати. Саме відчуття. У в’єтнамках походити, подуркувати, купити кабачкову ікру, намазати. Посидіти з друзями”, – розказує актор. Але він не може собі це дозволити, адже є відповідальність перед людьми, які з ним працюють. “Це не те, що я повинен, це відповідальність перед ними, бо вони роблять дуже велику роботу. Ми працюємо на персонаж, який називається Вєрка Сердючка, який як поїзд везе успішність і фінансову незалежність”, – каже актор.
http://tsn.ua

Депутат-регіонал Лукін Василь зустрічався із міжнародними правозахисними організаціями

Тернопільщина не матиме нардепів-націоналістів?