Власник за кордон – злодій до його автомобіля

Поділитися
    Житель села Кудлаївка Шумського району наважився на крадіжку ще восени минулого року. З того дня пройшло чимало часу, а односельчани, на чиє майно спокусився, так і не здогадувалися, що на подвір’ї побував злодій. Зловмисник теж не думав, що за скоєне доведеться відповідати.
    Те, що злочин тривалий час залишався непоміченим, можна легко пояснити. Автомобіль «Фольксваґен Пасат», у якому добряче понишпорив сусід, декілька місяців стояв без діла. Власник поїхав за кордон на заробітки, а інші члени сім’ї транспорт не використовували. Коли ж голова сімейства повернувся додому, одразу помітив, що з іномарки зникли автомагнітола, компресор та набір ключів. Аби дошукатись правди, чоловік вирішив звернутись до міліціонерів.
За словами заступника начальника Шумського райвідділу міліції Костянтина Омельчука, підозрюваного у крадіжці було затримано невдовзі після звернення потерпілого. 39-річний чоловік зізнався, що за відсутності сусіда поцупив деякі речі з його машини. Ключі та компресор продав жителю сусіднього села, а крадену автомагнітолу збув на ринку. Скільки саме заробив на чужому майні крадій невідомо, зрозуміло одне, гроші, виручені за чужі речі, давно витратив.
За законом, таємне викрадення чужого майна ( частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України) карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

 

Файна розвага від екс-кандидата в мери Тернополя (відео)

Хоптян поверне гроші гіпертонікам?