Бувальщина від керуючого Тернопільською єпархією УПЦ Київського Патріархату Нестора

Поділитися

Високопреосвященнійший Нестор, архієпископ Тернопільський і Бучацький

Архієпископ Нестор, Тернопільської єпархія УПЦ Київського Патріархату є доволі прогресивною молодою людиною. У мережі Фейсбук владика Нестор виклав цікаву бувальщину

После престольного праздника в селе С-цы, встречаются две бабушки и одна из них, которая не была в этот великий праздник приезда местного архиерея в их деревню, спрашивает певчую бабу Марию о вчерашних торжествах:
– Ну шо, Маруся, як пройшло свято? Був Владико?
-Та був, був… (с видимым недовольством).
-А шо так?
-Та він напевно не хотів до нас їхати.
-А то з чого було видно, шось казав?
-Та нічо не казав. А так видно, виводять його з машини попід руки, так і ведуть, навєрно шоб не втік. А він ше не вмиваний, не вдягнений. Поки вмили, вдягнули, ше розчісувався довго, ніби вдома це не міг зробити, точно не хотів, а може і не збирався їхати до нас. Ну, якось то закінчили, наш батюшка і отець О., та ще декілька пішли в вівтар, файно правлять, а той Владико сів по серед церкви, сидить і тілько поглядає, навєрно шось обідився, чи шо? Так вони собі там служили, служили, але видно без Владики в них там шось не йде. Бачу виходять, в переді такий здоровий з Євангелійов, на пузі лєнта написано «Сват». Як вийшов, мамо моя рідна, наробив такого гвавту. То потім вже аж Владико зайшов до вівтаря, і тоді вже служив до кінця. Але видно спочатку не хотів ні їхати, ні служити.

Віталій Кличко порушив закон

Чому “свободівці” соромляться свого щастя?